Laza

2009.10.17. 14:35

Gumicsizma: menő vs. ciki?

Teljesen megosztja a közvéleményt: egyesek szerint gyerekes, halál ciki, eredeti funkciója szerint kábé a disznóólba való. A másik tábor szerint viszont vicces, parktikus, vidám és stílusos. Egy biztos: a gumicsizma egy ideje már az ismert divatházak kollekciójában is szerepet kap.

Kiss Nikolett

Azt gondoltam, kábé én vagyok az egyetlen ember ebben a városban, aki titokban várja az esőt. Mert ott figyel a cipőspolcomon az a fekete alapon mindenféle színes csíkokkal díszített vidám kis esőálló darab, ami ebben az ocsmány időben már önmagában mosolyt csal az ember arcára. Egyáltalán nem mellesleg pedig míg Tremmer kolléga egy teljes mértékben átázott cipőben jelent meg a minap, addig én vidáman (és száraz zokniban) feszítettem. A városban járva pedig örömmel fedeztem fel egy édes rózsaszín, egy vagány pöttyös és egy őszi falevelekkel díszített igazán stílusos példányt.

A gumicsizma persze csak nálunk (itt is csak a kellőképpen fantáziátlan és humorérzéküket veszített egyedeknél) üti ki a biztosítékot, ugyanis az esősebb országokban, vegyük akár Angliát, Hollandiát vagy a többi észa- ki országot, a ruhatár elengedhetetlen kelléke. Nem véletlen, hogy a legnagyobb divatházak kollekciójában is helyet kap.

Címkék#gumicsizma

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!