Lóerő

2015.10.01. 13:02

Egyre élesedő versenyfutás

Veszprém – Már csak egy futam van hátra a Veszprém Gokart idei szezonjából, ahol még a végén is ádáz csaták várhatók.

Heffler Péter

A végéhez közeledik a Veszprém Gokart idei szezonja, melyben áprilistól október végéig folyik a száguldás a Házgyári úton lévő bérgokart-pályán. A küzdelem pedig egyre élesedik, ugyanis a bajnokság első három helyezettje egy RCM-kupás Suzuki Swift versenyautótesztet nyerhet.

A közel háromszáz méter hosszúságú, futamról futamra változó nyomvonalú pálya mindig rengeteg izgalmat tartogat a húsz-harminc indulónak, akik között mindennaposak a – Forma–1-ből talán éppen hiányzó – kerék kerék melletti csaták, látványos előzések. A bajnokságot jelenleg Békefi Sándor vezeti Kovács Kristóf és Ender Martin előtt, de a tabella eddig is minden versenyhétvégén változott, így az utolsó körre is vélhetően nagy izgalmak várhatók. A következő futamot október 11-én rendezik, és Iván András szervező tájékoztatása szerint tiszta időmérős rendszerrel bonyolítják majd le, hogy elkerüljék az utolsó pontokért folyó esetleges lökdösődést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!