olvasóink küldték

2020.06.13. 11:38

Így parkoltok ti – Veszprémben

Ahogyan illik. Keresztben, hosszában, megállni tilos tábla alatt. És ez így van évek óta – fűzte hozzá az egyik fotóhoz olvasónk, és sajnos úgy tűnik, ez akár rovatunk mottója is lehetne.

Forrás: olvasó

Ezek a sofőrök láthatóan próbáltak megfelelni a távolságtartás követelményeinek, csak a felfestett vonalakhoz nem sikerült igazodniuk:

Fotó: olvasó

Szintén a távolságtartásra látunk egy szép példát a Halle utcából. Olvasónk elmondása szerint a Yaris sofőrje annyira elégedett volt saját parkolásával, hogy aztán napokig nem mozdult el a fehér vonalról:

Fotó: olvasó

Az sem kellemes, ha valaki mindenbe beleüti az orrát, de az is zavaró tud lenni, ha egy kilógó orrot kell kerülgetni. Persze ha a parkolót nem egy furgonhoz méretezték, akkor a sofőr sem tud többet kihozni a helyzetből:

Fotó: olvasó

És végül a Cserhát-parkolóban készült képek, melyekhez olvasónk a bevezetőben idézett mondatokat fűzte: „Ahogyan illik. Keresztben, hosszában, megállni tilos tábla alatt. És ez így van évek óta.”

Fotó: olvasó

Ha Ön is látott hasonlóan érdekes vagy bosszantó parkolásokat, küldje el nekünk a [email protected] e-mail címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!