Mihályháza

2017.06.01. 15:44

Ismét jön a Mihályháza Táncfesztivál!

Mihályháza - Rengeteg táncstílus, több mint nyolcvan produkció és négy korcsoport – az idei esztendőben is rendkívül izgalmasnak ígérkezik a Mihályháza Táncfesztivál, melyet június 10-én, szombaton rendeznek.

Polgár Bettina

A hagyományossá vált esemény immár hetedik alkalommal valósul meg a mihályházi önkormányzat és a Sanogenesis Alapítvány szervezésében. A mozgásforma iránt érdeklődőket a helyi általános iskola tornatermébe, illetve udvarára várják a rendezvény alkalmával.

A nagyszabású táncfesztivált június 10-én, szombaton 10 órakor Mészáros Géza, Mihályháza polgármestere nyitja meg. Idén 87 produkcióval neveztek a rendezvényre, a legtöbb táncost felvonultató csoportok pedig Pápáról érkeznek, de Ajkáról és Zircről is jönnek fellépők. A szervezők minden táncstílusban, illetve manó, gyermek, junior és felnőtt korcsoportban fogadták a nevezéseket az eseményre.

– A manó kategória minden évben nagy sikert arat, hiszen itt a bölcsődés, óvodás korosztály képviselteti magát – mutatott rá Mészáros Géza. Kiemelte, a háromtagú zsűri arany, ezüst, illetve bronz minősítéssel és oklevéllel jutalmazza majd a fellépőket.

A község polgármestere hangsúlyozta, a táncfesztivál egy motiváló, építő célú esemény, melyen fontos a sikerélmények gyűjtése és a tapasztalatszerzés. – A táncok sokszínűségéből kiindulva rendkívül színes programnak ígérkezik a VII. Mihályháza Táncfesztivál – fűzte hozzá a falu vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!