Telekom Veszprém

2010.10.09. 05:04

Bevennék az arénát

Veszprém - Szombaton ismét hazai környezetben lép pályára az MKB Veszprém KC a kézilabda Bajnokok Ligájában. A csoportjában éllovas magyar bajnok a francia kirakatcsapatot, a Montpellier AHB-t fogadja az arénában.

Horváth Gábor

A 2003-ban BL-t nyerő gall együttes már csütörtökön Veszprémbe érkezett, ami jól mutatja: nagyon komolyan veszi a találkozót, amelyen mindenképpen nyerni szeretne. A Montpellier ugyanis a legrangosabb nemzetközi kupasorozat első játéknapján hazai pályán szenvedett vereséget a Hamburgtól, majd hiába húzta be a kötelező győzelmet a svéd IK Savehof ellen, a kisiklást igazából a bakonyiak arénájában tudná kompenzálni.

Figyelmeztető jel, hogy a franciák legutóbb (2009 márciusában) egy góllal nyerni tudtak Veszprémben, pedig akkor még nem is játszott náluk a világ egyik legjobbja, a szerb származású Nikola Karabatic, vagy a honi mezőnyt remekül ismerő exdunaújvárosi kapus, Richard Stochl.

A múlt héten a Hamburgot meggyőző teljesítménnyel elverő MKB-játékosok önbizalommal telve, de rendkívül alázatosan és szorgalmasan készülnek az újabb, várhatóan ismét telt ház előtt rendezendő összecsapásra.

A nemzetközi szinten is komoly figyelmet kapó Veszprém-Montpellier rangadó 17.25-kor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!