Bundesliga

2019.08.29. 11:44

A Bayern ellen mutatkozhat be a Mainzhoz igazolt Szalai Ádám

A címvédő Bayern München ellen mutatkozhat be régi-új csapatában a német labdarúgó-bajnokság második fordulójában Szalai Ádám, aki kedden szerződött vissza Hoffenheimből Mainzba.

A 31 éves magyar válogatott támadó 2021-ig írt alá a sereghajtó mainziaknál, akik a négy ponttal álló bajor elitalakulat vendégeként sem esélyesként lépnek pályára szombat délután. A Bayernben kirobbanó formában van Robert Lewandowski, a lengyel csatár szerezte csapata mind az öt gólját a Bundesligában.

Gulácsi Péter és Willi Orbán csapata, a hat ponttal holtversenyben második RB Leipzig a péntek esti nyitómeccsen a Mönchengladbachhoz látogat, amely legutóbb éppen Mainzból hozta el a három pontot. A Bajnokok Ligája-csoportkörös lipcseiek a Német Kupa májusi döntője óta nem kaptak ki.

Sallai Roland együttese, a hatpontos Freiburg a szintén újonc Kölnt fogadja, amely csak jobb gólkülönbségének köszönhetően áll a 17. helyen.

A listavezető Borussia Dortmund az újonc Union Berlinhez látogat.

Bundesliga, 3. forduló:

péntek:

Borussia Mönchengladbach-RB Leipzig 20.30

szombat:

Bayern München-FSV Mainz 05 15.30

SC Freiburg-1. FC Köln 15.30

Bayer Leverkusen-TSG 1899 Hoffenheim 15.30

Schalke 04-Hertha BSC 15.30

VfL Wolfsburg-SC Paderborn 15.30

1. FC Union Berlin-Borussia Dortmund 18.30

vasárnap:

Werder Bremen-FC Augsburg 15.30

Eintracht Frankfurt-Fortuna Düsseldorf 18.00

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában