Olaszfalu

2017.03.06. 18:25

Véradókat köszöntöttek Olaszfaluban

Olaszfalu - A véradók önzetlen segítségnyújtására napjainkban is nagy szükség van a biztonságos vérellátáshoz.

Kutasi Zsófia

A Magyar Vöröskereszt Veszprém Megyei Szervezete és Olaszfalu Község Önkormányzata közösen rendezte meg a település önkéntes véradóinak tiszteletére tartott véradó ünnepséget a közelmúltban. Az eseményre a szervezők a község jubiláló véradóit invitálták, akik 15, 25, 30, 40, 60 alkalommal adtak vért.

Az ünnepségen a település önkéntes véradóit köszöntötték
Fotó: Olaszfalu önkormányzata

A megjelenteket Boriszné Hanich Edit polgármester, Vörös Lászlóné, a Magyar Vöröskereszt Veszprém Megyei Küldöttgyűlésének tagja, valamint Magyar Lászlóné, a Vöröskereszt Zirci Területi vezetője üdvözölték. Köszöntőjükben méltatták a véradók önzetlen segítségnyújtását, hangsúlyozták, milyen nagy szükség van napjainkban véradókra és az ő társadalmi megbecsülésükre. Boriszné Hanich Edit beszédében kiemelte, a település vezetése továbbra is minden segítséget megad a véradáshoz. Az ünnepségen Simonffy Andrea szavalattal, Varga Bence bűvészműsorral, a Mezotene együttes zenés-énekes produkcióval köszöntötte a vendégeket. A szervezők elismerő okleveleket és ajándéktárgyakat adtak át: 60-szoros véradásért Salamon Sándor, 40-szeres véradásért Nick Péter, Koltai Attila, Nick Róbert, Kathi Zoltán, Regenyéné Varga Andrea, 25-szörös véradásért Süslecz Marianna, 15-szörös véradásért Hegedűs Péter, Ripperné Kiss Ildikó, és Boriszné Hanich Edit vehetett át elismerést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!