Olvasó

2015.03.08. 11:15

Üdvözlet az asszonyoknak

Ne csak a férfiemberektől várjunk virágot és szép hódoló szavakat ezen a napon, ami többről szól, mint egy csokor virág.

Civil Tudósítónktól

Szóljunk a Venőke nevében a veszprémi asszonyok helytállásáról és tegyük a férfiak köszöntése mellé nőtársaink csokrait is.

Szóljunk intézményeink vezetőiről, akik hosszú évek óta női hivatásuk betöltése mellett felelősen, közmegelégedésre, gyakran nehéz körülmények között vezetik városunk kulcsfontosságú kulturális intézményeit: a Városi Művelődési Központot, az Eötvös Károly Megyei Könyvtárat, a Laczkó Dezső múzeumot, igazgatják a családsegítő központot, a Szaléziánumot. Köszöntsük az alpolgármester asszonyt, az önkormányzat női képviselőit, az intézmények vezetőit.

Járjon külön nőnapi köszöntés a nyugdíjasklubok vezetőinek, az iskolák, óvodák igazgató asszonyainak, a civil szervezetek vezetőinek.

A Veszprémi Nők Kerek-asztala Egyesület 6 éve a női helytállás napján veszprémi polgárok javaslatai alapján kitüntet olyan asszonyokat, akik elismerésre méltó példát adnak. Eddig 64 asszony részesült ebben a kitüntetésben. Ők azok, akik felmutatják az igazi női értékeket családjuknak, környezetüknek. Illesse nőnapi köszöntés a női helytállás napján kitüntetett személyeket.

Ezenkívül szeretettel köszöntjük valamennyi hétköznapi királynőt a királynék városában. Legyenek szép ünnepnapjaik és nőkhöz méltó hétköznapjaik.

Az idén 20 éves Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesület vezetősége

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!