Bejelentették

2018.06.12. 18:00

Pár nap múlva érkezik Trump magyarországi nagykövete

Cornstein izgatottan várja, hogy elkezdhesse munkáját Magyarországon, és tovább erősíthesse az amerikai-magyar kapcsolatokat.

Az Amerikai Nagykövetség bejelentette, hogy június 22-én érkezik Budapestre Donald Trump magyarországi nagykövete

Az Amerikai Nagykövetség örömmel jelenti be, hogy Trump elnök magyarországi amerikai nagykövete, David B. Cornstein 2018. június 22-én érkezik Budapestre. Cornstein nagykövet izgatottan várja, hogy elkezdhesse munkáját Magyarországon, és tovább erősíthesse az amerikai-magyar kapcsolatokat– írja az Amerikai Nagykövetség a Facebook-oldalán.

https://www.facebook.com/hungary.usembassy/photos/a.181324323978.124383.37318418978/10156492388773979/?type=3&theater

David B. Cornstein korábban a szenátus külügyi bizottsága előtt azt mondta, hogy

szoros együttműködést tervez a magyar kormánnyal a közös biztonsági aggodalmakkal megvitatásában

Hozzátette, hogy az együttes munka tovább erősítheti a rendfenntartó erők és a terrorizmus ellen küzdő intézmények kommunikációját.

Cornstein hangsúlyozta, hogy korábbi üzleti tapasztalatai, a kormányzati szférában végzett munkája és jótékony szervezetekben vállalt szerepe alapján felkészültnek tartja magát a nagyköveti feladatok ellátására.

Borítókép: AFP

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában