terhek

2020.05.30. 15:15

Egyszemélyes irányítás helyett konszenzusokat javasol a váci Fidesz

A város értékeinek rombolása ellen tiltakoznak közleményükben.

A váci Fidesz szombati sajtóközleményében a város színházának és szakrendelőjének helyzetéről és a női kézilabda-csapatra rótt terhekről is szót ejt.

Mindenek előtt csinálunk egy városi nagytakarítást!”

Ez volt Matkovich Ilona választási újságjának a címe. Az elmúlt fél évben mindenki megtapasztalhatta, hogy ez nem volt pontosan megfogalmazva! Nem hazudott, csak olyan Gyurcsányosan „nem bontotta ki az igazság minden részletét”.

Az elmúlt fél év azt bizonyítja, hogy ez a mondat úgy hangzott volna helyesen: „Mindenek előtt csinálunk egy városi politikai nagytakarítást!”

Teljesen nyilvánvaló, hogy a város vezetése gátlástalanul támad mindent, amit nem irányíthat és mindenkit, aki nem hajlandó behódolni – írják.

A színház sikeres szétverése és a járóbeteg szakrendelő felújításának akadályozása után most városunk elmúlt évtizedeinek legsikeresebb csapatát, női kézilabdázóinkat vették célba!

A drasztikus 60% bérleti díjemelés mellett új terhekkel is sarcolni akarják a sportágat, hiszen Matkovich a 60%-os emelés mellett 4 új költségelemet vezetett be, ami korábban járt a csarnok bérléséhez. Ilyen a különterem, a konditerem, a tornaszoba extra bérleti díja és a hangosítás különdíja. Mindezt úgy, hogy a javaslatot sem a képviselő-testülettel, de még az egyesület vezetésével sem egyeztette!

Pedig mit ígért Matkovich?

„Békét hirdetek, aki dolgozni akar, annak nyitva lesznek az ajtók, aki ellenségeskedést szít, annak ajtót mutatok. Visszaadjuk a váciaknak a nyilvánosság fórumait: meghallgatjuk, mit tartanak a legfontosabbnak.”

Egy helyen pedig céljaként fogalmazza meg: „a váci versenysport egyesületek támogatása, az edzési körülmények javítása”.

Mindezek helyett most ellehetetleníti a női kézilabdát is Vácott a pénzhiányra hivatkozva, pedig fél éve még azt mondta: „végig dolgoztam az elmúlt ötéves ciklust a városban....Minden ígéretek mögött pontos számítások vannak.”

Felszólítjuk Matkovich Ilonát, hogy az értékes váci közösségek szétverése helyett segítse azok működését! Ahogy erre a váciaknak ígéretet tett!

Ebben a váci Fidesz-KDNP képviselőcsoportja támogatja! Az elmúlt évekhez hasonlóan javasoljuk az 50%-os bérleti díjcsökkentést és az újonnan bevezetett sarcok azonnali megszüntetését – zárul a közlemény.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában