Dollármédium

2023.08.30. 17:59

Az Action for Democracy Tóta W. Árpád szélsőséges gyerekújság-projektjét is támogatja

Korányi Dávid alapítvány a balliberális Magyar György-féle Magyar Civil Összefogás mellett a Kispolgár elnevezésű gyerekújság-projektet, illetve a Jelen hetilap bookazinjának támogatását jelentette be – adta hírül a Magyar Nemzet.

MW

Tóta W. Árpád gyakran becsmérli a magyarokat

Forrás: Blogstar

Összegzésként elmondható, hogy ezek az újabb dollármédiumok részesülnek gyakorlatilag külföldi támogatásban a „demokratikus értékek előmozdítására irányuló folyamatos erőfeszítései” részeként:

 Magyar Civil Összefogás:

A Magyar György-féle szervezet kuratóriumában olyan személyek foglalnak helyet, mint a balliberális tüntetéseken rendszeresen résztvevő Szalai Krisztina színművész, Janza György vállalkozó, Bíró László közgazdász, Pákozdi Éva mérnök, valamint Magyar György maga.

Kispolgár – Közéleti Gyerekújság:

A baloldal varázsszere a „mikroadomány” – ebből működtetik majd a tervek szerint azt a mobilalkalmazást is, amely kisiskolás gyermekeket traktálna kormányellenes, szélsőbaloldali propagandával. A politikával és szexualitással is foglalkozó, KisPolgár elnevezésű mobilalkalmazásról pedig mindent elmond, hogy azt a HVG publicistája, az erősen megosztó Tóta W. Árpád hívja életre. 

„Csak Amit Hallani Szeretnél” – A Jelen hetilap bookazine-ja:

A balliberális Jelen hetilap szerkesztőségének különleges „bookazine”-ja Magyarország jelenlegi „hibrid rendszerének” rejtelmeibe ássa bele magát. A bookazine Orbán Viktorra és politikai apparátusára összpontosítva vizsgálja az ország közelmúltbeli történelmet mozgató okozati láncot – írják az Action for Democracy közleményében.

A Magyar Nemzet teljes cikke IDE KATTINTVA olvasható!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában