Van, ami nem változik

2023.09.02. 14:41

Megint a kormánypárti szavazókat szidta Márki-Zay Péter

Legújabb interjújában arra célozgatott: kocsmatöltelékek a Fidesz szavazói.

MW

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke

Forrás: MTI

Fotó: Bodnár Boglárka

Rendszeresen nem járok kocsmába, de kampányidőszakban igen. És ez egy kiváló lehetőség például arra is, hogy az ember fideszesekkel tudjon vitatkozni" – mondta az ellenzéki összefogás egykori miniszterelnök-jelöltje a Hír TV tudósítása szerint.

A politikus szerint tanult a tavalyi kudarcból, de a választók sértegetésével még mindig nem hagyott fel: újra a kormánypártok szavazóit kritizálta, véleménye az elmúlt egy évben nem változott. A tavalyi választási kampányában többször is butának és ostobának nevezte a fideszes szavazókat.

Legújabb interjújában pedig arra célozgatott:

kocsmatöltelékek a Fidesz szavazói.

Márki-Zay szerint többen voltak a kampányukban, akik árulók voltak, és feltűnően nem tettek semmit azért, hogy megnyerjék a választásokat. Hozzátette: szerinte ő minden tőle telhetőt megtett a győzelemért. 

Márki-Zay Péter szerint sokan vannak ebben az országban azok, akik őt támogatják, azonban azt, hogy kik és hogy pontosan hányan vannak, nem tudta megmondani.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában