Alapjogokért Központ

2024.04.14. 17:23

Szánthó Miklós: a woke őrület és a folyamatos háborús eszkaláció nagyon hirtelen pusztító véget érhet

– Csak Donald Trump és Orbán Viktor látja tisztán, hogy a nyitott határok, a woke őrület és a folyamatos háborús eszkaláció nagyon hirtelen pusztító véget érhet– mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója a Fiatal Republikánusok Országos Szövetségének kongresszusán Tampa Bayben.

MW

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Szánthó Miklós kiemelte, hogy éppen ezért a 2024-es év egy választási szuperév:

novemberben Amerika történelmének legmeghatározóbb voksolása következik, mi, európaiak pedig júniusban nézünk szembe a legnagyobb próbatételünkkel.

Az Alapjogokért Központ főigazgatója a felszólalásában hangsúlyozta, hogy a két ország ellensége mindkét választáson a mélyállam és a mocsár, melyek között értelmetlen különbséget keresni – adta hírül a Magyar Nemzet.

Itt – akárcsak Európában – a baloldal által elfoglalt szövetségi központok civilizációs válságunk elmélyítésére törekszenek, és a tömeges migráció, a nemek közötti agymosás és a háború három, halálos veszedelmét ölelik fel

– tette hozzá.

A Floridában is hatalmas érdeklődést kiváltó CPAC Hungaryről a főigazgató elmondta: – 

Együtt lecsapoljuk a mocsarat  – Brüsszelben és Washingtonban is  –, napfényre fogjuk hozni az ott élő szörnyeket, leleplezzük bűneiket, és örökre véget vetünk uralmuknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában