Pápa

2012.01.27. 09:32

A tornán legjobbak a pápaiak

Szany, Pápa - Nagy sikerrel, immár tizenhetedik alkalommal rendezték meg a Dr. Hubay-emléktornát a szanyi sportcsarnokban a közelmúltban. A kispályás teremlabdarúgó kupát a pápai Hubay Béla édesapja és nagybátyja emlékének szenteli.

Nagy Imre

A tizennyolc csapat részvételével lebonyolított megmérettetésen több pápai, szanyi társaság mellett rábaszentandrási, marcalgergelyi, csornai, adászteveli, kertai, egyedi, gersekaráti, komáromi, mihályi sportolók vettek részt.

Az öttagú csapatok húsz-húsz perces mérkőzéseket játszottak egymással, cserélni korlátlanul lehetett. A négy csoport sorsolását követően csoportonként az első kettő csapat jutott tovább, majd egyenes kiesési rendszer vezetett  a legjobbak számára a döntőbe. A tornát és ezzel a vándorkupát, az oklevelet és egy emléktárgyat a pápai Aqua Sport nyerte. Második a szanyi Riverside lett, a dobogó harmadik fokára a Mihályi SE állhatott. A negyedik helyet a szintén pápai Combragyöngék csapata érte el. Ők kupát és oklevelet vihettek haza.

A sportszerűségi kupát a Mihályi SE hozta el, a torna legjobb kapusa Boda László (Riverside), legjobb mezőnyjátékosa Németh László (Riverside), gólkirálya Kiss László (Aqua Sport) lett. A versengést a szanyi önkormányzat támogatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!