Pápa

2012.12.13. 14:20

Adományokból jutott idén is ajándékokra

Pápa - Játékokkal, szaloncukorral megrakott puttonnyal érkezett a nagycsaládos Mikulás a Kossuth utcára a minap.

Nagy Imre

Sőt nem is egy, mindjárt kettő osztotta az ajándékokat a köréjük sereglő gyerekhadnak.  A Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete idén is gondoskodott az igazi ünnepi hangulatról. A két Mikulás, több krampusz és szarvaslány az osztást gyorsította meg, a hatalmas tömeg közepén hol itt, hol ott hangzott fel a gyerekek nevetése. Mint azt Krasztel Lászlóné, az egyesület elnöke elmondta, a  zsákok tartalmát felajánlásokból, gyűjtésből állították össze. Az édesség és a plüssállatkák mellé telefontartót,  kulcstartót is kaptak idén a gyerekek.

 

 

A nagycsaládosok idén is meglepetést okoztak a gyerekeknek (Fotó: Nagy Imre)

- Negyedik éve veszünk részt az Élelmiszerbank által indított akcióban, ebben az évben négyszáztíz kilónyi élelmiszer gyűlt össze. Szeretnénk ezt a jövőben is folytatni, mégpedig úgy, hogy minél több családot támogathassunk. Az idei gyűjtés eredményét húsz rászoruló család között osztottuk szét - mondta el az elnök. A nagycsaládosok egyesületét idén már több szervezet támogatja, az év utolsó feladataként ezeket az adományokat juttatják el mindazokhoz, akik szűkös anyagi lehetőségeik hiányában másként nem tudnának méltóképpen ünnepelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!