Pápa

2015.08.30. 17:14

Pápai sikernap a tóparton - Napló kupa az újság 70. születésnapján

Veszprém - Pápai siker született a Napló-kupa meghívásos horgászversenyén, amelyet az újság 70 éves születésnapja kapcsán szervezett a szerkesztőség. 22 páros mérte össze tudását a kádártai Bánya-tavon.

Tremmer Tamás

A kádártai Bánya-tó méltó helyszíne volt a Napló-kupának, amelyre a szerkesztőség azon partnerei városokat, hivatalokat, intézményeket, vállalatokat, szervezeteket kaptak meghívást, amelyekkel évtizedek óta szoros a kapcsolat. A tavon 22 páros mérte össze a szerencséjét, köztük.

A hangulat baráti volt, látszott nem verseny, sokkal inkább örömünnep az esemény. A résztvevők között többen ekkor fogtak életükben először horgászbotot a kezükbe.

A díjakat Németh F. Bernadett, a Napló főszerkesztője adta át. Hangsúlyozta, ilyen rendezvény még nem volt a szerkesztőség szervezésében. Azt tapasztalta, hogy a verseny sikert aratott a résztvevők körében, ezért ígéretet tett arra, hogy a Napló-kupából hagyomány lesz.

A verseny Pápa csapata nyerte. Keresztes Péter és Orbán Péter 7990 grammos összfogással hazavitték a kupát. Második helyre Veszprém csapata (Gyermeli József, Sándor László) ért be, 6280 gramm hallal. Harmadik a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit (BHN) Zrt. csapata (Fodor Ferenc, Szári Zsolt) lett, 5720 grammal. Keresztes Péter a 3250 grammos potykával a legnagyobb halat fogta, ezért különdíjban - 2016-os balatoni területi engedély - részesült. A Napló (Tremmer Tamás, Varga Domokos Péter) a 13. helyen végzett.

Először volt a Bánya-tavon Keresztes Péter, nagyon tetszett neki, hogy a vízben mindenféle viszonnyal találkozott. Orbán Péter gratulált az újság jubileumához. A horgászathoz nagyon meleg volt, de jól érezték magukat, nyilatkozta Sándor László. Ha hívják őket, jövőre is jönnek, jelezte Gyermeli József.

Szári Zsolt a BNH vezérigazgatója kifejtette, jó kapcsolatot ápolnak az újságokkal, hogy hiteles információk jussanak el az olvasókhoz. Ebben a Napló élen jár. Ezért is hozták a különdíjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!