Pápa

2016.02.16. 18:41

Lemondott a pápai polgárőrség elnöke

Lemondott a pápai polgárőrség elnöki tisztségéről Bitai Sándor, akinek a szervezetnél végzett csaknem húszéves munkáját emléktárggyal köszönte meg a rendőrség.

Polgár Tibor

Bitai Sándor 1998-ban lépett be a pápai polgárőrök közé, majd 2000-ben a helyi szervezet alelnöke lett. Ezt 2003-ban az elnöki pozíció követte, amivel párhuzamosan nyolc éven át a pápai régió felelősként is tevékenykedett. A Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége általános alelnöki tisztségét 2011-től látja el.

Bitai Sándor a pápai rendőrkapitánytól kapott dísztőrrel

Szappan Csaba rendőr alezredes, a Pápai Rendőrkapitányság vezetője a helyi polgárőrök évértékelő értekezletén az elnöki pozíciójáról leköszönő polgárőrvezető eddigi áldozatos munkáját megköszönve egy dísztőr emléktárgyat adományozott Bitai Sándornak. Ő egyébként kizárólag a Pápa Városi Polgárőrség elnöki tisztségéről mondott le, polgárőrként és megyei alelnökként továbbra is tenni kíván a köz érdekében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!