Pápa

2016.07.09. 11:14

Lángra lobbantotta a saját lakását

Pápa - Rossz passzban volt, ezért gyújtogatni kezdett a saját lakásában egy 23 éves férfi Pápán. A hatóságok időben érkeztek: a tüzet eloltották, a gyújtogatót pedig elfogták a rendőrök.

Polgár Tibor

Sándor Zsolt rendőr hadnagytól, a Pápai Rendőrkapitányság munkatársától megtudtuk: a nyomozás adatai szerint a 23 éves K. Szabolcs július 3-án éjszaka egy öngyújtóval felgyújtotta a lakása egyik függönyét, később pedig egy másik helyiségben az asztalterítőt is lángra lobbantotta.

A tűz gyorsan terjedni kezdett, ezért a fiatalember kétségbeesésében szólt a szomszédjainak, akik rögtön értesítették a hatóságokat. A helyszínre kiérkező rendőrök az éjjeli órákban égő otthonában fogták el K. Szabolcsot, akit előállítottak a helyi rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgattak. A 23 éves elkövető beismerte a tettét, amit azzal indokolt, hogy bánatos volt. A gyanúsított ellen a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya közveszély okozás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!