Pápa

2016.10.24. 14:26

Harcosok klubja - Háromból kettő győzelem

Pápa – Beindult az őszi szezon a Koko-Gym Küzdősport Egyesületnél, a hétvégén Budapesten jártak, s a folyamatos edzés meg is hozta gyümölcsét.

Laskovics Márió

Október 22-én rendezte a Magyar Muaythai Országos Sportági Szakszövetség a Harcosok Klubja versenysorozat huszonnegyedik állomását Budapesten. A pápai Koko-Gym Küzdősport Egyesület három versenyzővel képviselte magát az országos megmérettetésen.

Kocsis Rajmond és edzője, Korpics Gábor
Fotó: Révész Patrik

- Első mérkőzésünk rövidre sikerült. Frum Imre a 95 kilogramm felettiek K-1 kategóriájában kézzel bizonyult jobbnak ellenfelénél, így élete első meccsén első menetes kiütés után ünnepelhetett. Aztán Kocsis Rajmond 67 kilogrammos K-1 kategóriában egy erős ellenfél ellen lépett a szorítóba. A háromszor háromperces rendes menetidőben döntetlen volt a meccs a bírák szerint, ezért negyedik, extra menetet írtak ki, amelyben egyhangú pontozással győzött.

Korpics Gábor, Molnár Károly és ellenfele, edzője

- A harmadik meccsünkön a 70 kilogramm alattiak kategóriájában Molnár Károly egy fiatalabb, nagyon tehetséges ellenféllel bunyózott. Karesz régen volt ringben, de tisztesen helytállt a háromszor két perces thai box küzdelemben. Sajnos pontozással kikaptunk – számolt be Korpics Gábor, a Koko-Gym vezetője, a versenyzők edzője, aki elmondta nekünk azt is, hogy öt versenyzővel készülnek a következő összecsapásokra, a mosonmagyaróvári V. Vi-Gó SE K-1 Thai Box gálára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!