Pápa

2017.01.31. 21:20

Összefogtak Laciért

Pápa - A háza kiégése következtében súlyosan megégett és mindenét elveszített Bertalan László támogatására jótékonysági estet tartanak február 4-én, szombaton 16 órától a Huszár Közösségi Házban.

Polgár Bettina

A szerencsétlenül járt férfi kálváriáját nemrég részletesen is bemutattuk lapunkban. Öröm az ürömben, hogy a városszerte ismert és kedvelt Bertalan László nem maradt magára a nagy bajban, barátai rögtön melléálltak, és ismeretlenektől is kapott segítséget.

Most szombaton jótékonysági estet rendeznek a javára, melyen fellép Babos Tibor, Orgona László és a Piller fiúk, Piller Károly, a Szó és Kép Színpad, valamint a Swing Sisters együttes. A rendezvény háziasszonya Szabó-Vadász Krisztina lesz.

Bertalan Lászlót (középen) a bajban sem hagyták magára a barátai. Felvételünkön Csuti Katalin és Takács Gyula áll mellette Fotó: Polgár Tibor

A nemes célt szolgáló eseményre várnak mindenkit, aki szeretné támogatni Lászlót az újrakezdésben. A megsegítésére nyitott bankszámlaszám szerkesztőségünktől is elkérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!