táplálékkiegészítők

2017.11.03. 13:12

Sportolók ezrei váltottak Panhellen-re. Miért?

Nem egészen másfél éve jelent meg a hazai piacon a Panhellen márka, mégis verseny- és hobbisportolók ezrei használják hónapról hónapra a cég speciális táplálék-kiegészítőit. A több száz fogyasztói tapasztalatot átböngészve leginkább az „egyértelműen érezhető hatás” és a „jobb mint bármi, amit eddig próbáltam” típusú hozzászólások dominálnak. De mi is a Panhellen, hol gyártják, kik fogyasztják és miért?

A Panhellen termékeket fogyasztó élsportolók – olimpikonok, Európa- és világbajnokok – számára, a Panhellen név a csúcsminőségű táplálék-kiegészítők szinonimája lett. De mivel érdemelte ki a márka a high-end minősítést és miért lett kedvence sok ezer verseny- és hobbi sportolónak, sportkluboknak? Ezt fejti ki Téti István, a Panhellen Magyarország ügyvezetője.

Divat trendek helyett tudomány

Először is a Panhellen nem követi a gyakran minden tudományos alapot nélkülöző divat trendeket, helyette a legmodernebb kutatási eredményekre alapozva tervezi meg termékeit. A receptúrákat olyan sporttáplálkozási szakértők és fejlesztő mérnökök dolgozzák ki, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek élsportolók felkészítésében.

Világszabadalmas eljárások

A másik fontos dolog, hogy a legtöbb hatóanyag esetén többféle megjelenési forma, illetve előállítási technológia létezik, amire sokan nem is gondolnak. A Panhellen minden esetben a maximális tisztaságot, felszívódást és hasznosulást tartja szem előtt a széles körben alkalmazott, olcsó, ám alacsonyabb hatásfokú vegyületek, eljárások helyett. Erre több konkrét példát is említ Téti István egy másik videóban.

Ezen belül a Panhellen számos világszabadalmi eljárással készült speciális összetevőt alkalmaz, melyek igazolhatóan a legjobb hasznosulással rendelkeznek. Összességében a Panhellen termékek között található legnagyobb arányban világszabadalmas hatóanyag.

Tisztaság és természetes eredetű összetevők

Minden Panhellen készítmény természetes eredetű összetevőket tartalmaz, beleértve a nem hatóanyagokat is (mint csomósodásgátlók, színezőanyagok stb.), amire kevés gyártó figyel oda. Például nincsenek rikító neon színű kapszulák, viszont minden – talán kevésbé látványos – kapszula természetes színezőanyagokat tartalmaz és a színeknek is funkciójuk van, például a napi vitamin csomagoknál ezzel jelölik, hogy mit milyen étkezéshez érdemes fogyasztani a legjobb hasznosulás érdekében, ami szintén egyedülálló a piacon.

Hol készülnek a Panhellen táplálék-kiegészítők?

„A termékeink legnagyobb részét Angliában gyártjuk, míg bizonyos levédett összetevők Németországban, Svájcban, Belgiumban, Hollandiában, Japánban és az USA-ban készülnek.” – mondja el Téti István, majd megemlíti azokat a rangos gyártói minősítések, amelyek szintén a csúcsinőséget fémjelzik.

Sportág szerinti megközelítés

A Panhellen nem korlátozza irányultságát a testépítésre és a fitnesz sportokra. Külön foglalkozik olyan, nem az izomzat fejlesztésére koncentráló sportokkal is, mint a futás, a triatlon, a különféle küzdősportok, labdajátékok és több tucat egyéb sportág, melyek mindegyikéhez egyedi csomagokat állítottak össze, hiszen nem mindenkinek ugyanarra van szüksége.

„A weboldalon kiválaszthatod a sportodat, azon belül találsz alap és profi összeállításokat. Így biztosan hozzájutsz mindenhez, amire NEKED szükséged van, és nem fogyasztasz olyat, ami felesleges, esetleg Számodra előnytelen lehet” – informál a cég ügyvezetője. – „Energizálók, teljesítmény-fokozók, izomtömeg-növelők, zsírégetők, fehérjék, vitaminok, ásványi anyagok és speciális kiegészítők találhatók a Panhellen kínálatában, külön-külön és sportágspecifikus csomagokban.”

(Nem csak) élsportolók kedvence

Magyarországon olyan versenysportolók számára lettek alapvető felkészülési hozzávalók a Panhellen készítmények, mint például Gyulai Krisztián fitness világbajnok, Arnold Classic győztes; Vad Ninetta többszörös Európa- és világbajnok kajakos; Bogdán Zsolt veretlen nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnok; vagy Klivinyi Kinga válogatott kézilabdázó. De megtalálható a Panhellen weboldalán tucatnyi ismert ultrafutó, válogatott labdarúgó, crossfit versenyző is; használják a termékeket sport klubok, egyesületek, ahogyan hobbi sportolók tömegei is.

Téti István szerint leginkább olyan sportolók alkalmazzák a Panhellen hatóanyagait, „akik odafigyelnek arra, hogy valódi prémiumot fogyasszanak és eredményeket akarnak tapasztalni már az első termékek után is. Akik igénylik a folyamatos magas minőséget minden készítmény esetén, amit használnak.” Hozzáteszi: „Azok a tudatos és minőségorientált vásárlók alkotják a Panhellen közönséget, akik komolyan gondolják a sportot és elvárják a gyors, látványos eredményeket a táplálék-kiegészítőktől.”

Panhellen termékek árakkal és véleményekkel itt: www.panhellen.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában