Hirdetés

2023.09.05. 08:00

Ha ősz, akkor Bükfürdő!

Nincs vége a strandszezonnak az ősz beköszöntével sem Bükfürdőn, ahol elérkezett a szauna ideje és egyedülálló gőzkezelés is várja a vendégeket.

PR cikk

Segít az évszakváltásban a gyógyító bükfürdői víz ereje: egész éven át, az egyre hosszabb őszi délutánokon is nyitva a félig fedett Szent Kelemen medence a Bükfürdő Thermal & Spa-ban.  A nátrium-klorid gyulladáscsökkentő hatású, a kalcium és a fluor a csont anyagcseréjében játszik fontos szerepet, a magnézium az izomműködésre hat pozitívan, a szén-dioxid pedig a keringést javítja: mindezekben nemzetközi összehasonlításban is rendkívül gazdag a büki gyógyvíz.

A hatást érdemes kiegészíteni exkluzív kényeztetéssel! 

Ilyen az egyedülálló Kraxenofen alpesi széna gőzfülke. A fűszeres relaxálást lágy, gyógynövényes szellő simogatása adja, a gőzhatás célzottan a nyakra, hátra irányul, így szív- és keringési problémákkal élők is élvezhetik.

Az intenzív méregtelenítést segíti a tíz kabin a szaunavilágban. Tepidárium, gőzfürdők, infraszauna, aromaszauna, kültéri ördögszauna és finn erdei szauna is gondoskodik az ellazulásról és felfrissülésről. Naponta változatos szeánszok színesítik a bükfürdői szaunakínálatot, amely egy-egy őszi éjszakára is vár majd vendégeket – érdemes figyelni a www.bukfurdo.hu weboldalt!

Amilyen elegánsak a fürdő relaxálni hívó pihenőterei, olyan rendkívüli a fürdő előtti fogadótér: hiszen elkészült a Termál tér, Bükfürdő városrész központja, ahol a frissen telepített növénycsodák először mutathatják meg őszi arcukat az erre járóknak.

Találkozzunk ősszel is Bükfürdőn!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában