PR

2017.11.21. 10:56

Jó dolog nagyot álmodni, de még jobb, ha teszel is érte! (x)

Ez a mottója a V-Tel GSM Kft. kezdeményezésének, melyben újragondolták a Black Friday koncepcióját.

Nagy valószínűséggel a Black Friday fogalmát nem kell nagyon magyarázni, hisz sokan tudják, hogy ez az a nap, amire érdemes várni, hisz a boltok többségében és az online felületeken egyaránt óriási leárazásokkal, akciókkal várják az aznap vásárolni szándékozókat.

Mit jelent ennek az újragondolása?

Nagyőszi Norbert, a V-Tel Gsm tulajdonosa magánemberként régóta elkötelezett támogatója az állatvédelemnek. Kollégáival együtt az idei évben megfogalmazódott bennük egy újszerű gondolat, mégpedig az, hogy a Black Friday keretein belül nem a vásárlóknak kedveznének. Elgondolásuk alapján üzleteikben aznap minden terméket a szokásos áron értékesítenek és a befolyt bevétel 50%-át felajánlják három, általuk kiválasztott szervezetnek, nevezetesen a Családokért és Gyermekekért Alapítványnak, a Balatonalmádi Civil Állatmentőknek, valamint a Vackoló Állatvédő Egyesületnek.

Kezdeményezésüknek a „White Friday” nevet adták, jelezve ezzel azt, hogy az akciók során megmaradó pénz ugyan nem vásárlók zsebében marad, de nagyon jó helyre kerül. Olyanokhoz, akik számára esetenként minden forint számít és, akik tevékenységükkel a rászorulókon -legyenek az emberek, állatok- segítenek.

Az elgondolás nagyon nemes, a megvalósításhoz, azonban mi is kellünk. Norbert és csapata kérése csupán annyi, hogy ha a telefon- vagy az ahhoz kapcsolódó kiegészítők vásárlását pont november 24-ére időzítettük, akkor tegyük azt egy kicsit másokra is gondolva. Ehhez nem kell mást tennünk, mint az akciókkal, leárazásokkal nem törődve a V-Tel GSM üzleteiben vásárolni. Az árak nem lesznek alacsonyabbak, viszont karácsony előtt közvetve mi is jót tehetünk másokkal.

Ők megálmodták, mi pedig legyünk aktív közreműködői az álom megvalósításának.

November 24-én keresse a V-Tel GSM üzleteit Veszprémben az Interspar-ban, Tesco-ban és a Balaton Plázában, Tatabányán a Vértes Centerben, Az Érdi Intersparban, Mosonmagyaróváron a Tescoban, Siófokon a SIÓ Plazaban, és az Ajkai Tesco áruházban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában