Programok

2017.06.26. 09:11

Óriási kedvezmény megyekártyával a Sobri Jóska élményparkban!

Kiadónk Megyekártya-programjához kapcsolódóan rendezvénysorozatot indít minden PLT-s megyében, mely során a kiemelt turisztikai, szórakoztató központokban biztosítunk extra kedvezményt megyekártyás előfizetőinknek.

Napló-információ

Itt a nyár, a szórakozás, a családi programok évszaka, amelyhez a megyekártya és a Pannon Lapok Társasága (PLT) extra élménnyel kíván hozzájárulni. Tudjuk azt is, hogy a nyári kalandok bizony megterhelik a családok pénztárcáját, ezért az alap megyekártyás árengedményeknél erőteljesebb kedvezményekkel és egyéb aktivitásokkal is készülünk.

Élmény a családnak, extra kedvezmény megyekártyás előfizetőinknek!
Június 30-án irány a Sobri!

Veszprém megyei első állomásunk a kislődi Sobri Jóska élménypark, amely vitathatatlanul a családok, kalandorok kedvence a megyében és a régióban is. Igazi élményekkel teli szórakozást nyújt, ahol kicsi és nagy is megtalálja a számára legjobb kaland- és sportelemeket.

A megyekártyás nap e héten pénteken, azaz június 30-án lesz; kérjük, ne felejtse otthon megyekártyáját, hiszen enélkül nem érvényesítheti kedvezményét a délelőtt 10 órától este 7-ig nyitva tartó létesítményben.

A kedvezmény a Sobri-karszalagra vonatkozik, a megyekártyás napon a kártya felmutatásával ötéves kor alatt 3000 Ft helyett 1500 Ft-ért, 5 éves kor felett 5000 Ft helyett 2500 Ft-ért vehetik igénybe az élményparkba való belépésen túl a következő elemeket is: drótkötélpálya (maximum 3 óra), ejtőgép, hófánkpálya, elektromos gyermekautók, gokartpálya, lézerharc, vízi dodzsem, vízi gömb, 3 D karika, ugrálóasztalok, bungee trambulin, mászófal használata, az erdő legmagasabb fájának megmászása, kisvasút, FBI-akadémia, nautic jet (hajócsúszda), rotundo (körhinta, 4 éves korig), légvár, játszótér, vízi akadálypályák, tutajok, fűzlabirintus, sportpályák (foci- és röplabdapálya), erdei pihenőhelyek, állatsimogató, tűzrakó helyek, Hámori strand, Hámori vár - tízpróba, vízi rájder, vízibicikli és az új vízi élménypark használata és 1 csúszás a bob pályán. (Minden további csúszás a bob pályán illetve a megazipline-pálya használata külön fizetendő. A karszalag csak az adott napra érvényes!)

A kedvezményt megyekártyája felmutatásával érvényesítheti! Egy megyekártyával maximum 5 fő veheti igénybe a kedvezményt.

Bővebb információ a www.bakonyikalandpark.hu oldalon.

Nagyon jó szórakozást kívánunk a Napló nevében, találkozzunk a helyszínen,
ahol játékkal is várjuk kedves megyekártyás előfizetőinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!