Reklám

2016.10.11. 08:49

Haszon és hasznosság (x)

A hazai piacon hírértéke van annak, ha egy cég elmondhatja magáról: ügyfelei, vásárlói megbízhatónak találják. Az pedig külön – szakmai– elismerés, hogy a céggel való üzleti kapcsolat kialakításának kockázata professzionális mutatók szerint is alacsony. Az Opten cég- minősítési módszertanában „A” besorolást kapott EuroFamilyre mindkettő jellemző.

Száz százalékban magyar tulajdonú cégként működésünk alatt mindig ezeket az értékeket tartottuk szem előtt.

Munkánkban erős kézzel irányít az, hogy hiszünk a küldetésünkben. Az EuroFamily alapelve, hogy a fejlődés útján kizárólag példamutatással,  felelősséggel és pozitív életfilozófiával haladhatunk. Hogy az üzleti világban nemcsak a haszon, hanem a hasz- nosság  is fontos, és ezzel jobbá tehetjük környezetünket. Hogy értékek mentén  kell haladni, azokhoz igazodni.

Jelenleg 39 üzletük van és idén 3-at tervezünk még nyitni. A mennyiség azonban soha nem mehet a  minőség rovására, folyamatosan törekszünk arra, hogy a leg- magasabb szinten működhessünk. Hogy vásárlóinknak még többet nyújthassunk, 2015-ben  kasszarendszerünk    jelentős technikai fejlődésen ment keresztül.

Célkitűzésünk, hogy  nemcsak  vásárlóink- nak, hanem dolgozóinknak és partnereink- nek is a maximumot nyújtsuk, így büszkén mondhatjuk  el, hogy tavaly  vállalatunk saját kategóriájában elnyerte az Aon Hewit felmérése alapján a legjobb munkahely- nek járó címet is.

Az  Opten „A”  minősítést jelenleg  a ma- gyarországi   cégek töredéke, mindössze 1,15%-a éri el. Számunkra még ennél is fontosabb, hogy első kézből tapasztaljuk: befektetett munkánknak eredménye  van, vásárlóink értékelik erőfeszítéseinket, pozitív  életfilozófiánkat. Ez  számunkra  egy felelősség:  csak így vagyunk képesek  jót nyújtani, elérhető áron!

Az EuroFamily köszöni az elismerést  a szakmának, és a bizalmat minden kedves vásárlónak!

Az EuroFamily csapatának  nevében:

Korbély István, Korbély György tulajdonosok és Süle Andrea ügyvezető igazgató

EUROFAMILY

Címkék#eurofamily

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!