Rendőrségi

2006.07.07. 02:29

Hamar elkapták a rablót

Tapolca (szij) - Köszö- netet mondott a gyors és eredményes beavatkozásért a MáV nevében Stangl Imre vasútbiztonsági vezető tegnapelőtt a tapolcai kapitányság dolgozóinak.

Mórocz Zsolt

Tapolca (szij) - Köszö- netet mondott a gyors és eredményes beavatkozásért a MáV nevében Stangl Imre vasútbiztonsági vezető tegnapelőtt a tapolcai kapitányság dolgozóinak. Bognár Attila zászlós és Tamás László törzszászlós hatékony intézkedésének következtében egy rablás elkövetőjét szinte pillanatokon belül elkapták. Amint azt a két rendőrtől megtudtuk, május 20-án éjjel a tapolcai vasútállomáson egy ismeretlen be akart törni a pénztárba, mi- után bejutott az épületbe. Az ott tartózkodó pénztáros a fenyegetés ellenére is igyekezett megakadályozni a jelentősebb anyagi kárt, ezért a betörő elmenekült a helyszínről. A kiérkező rendőrök hatékony fellépésének hála, perceken belül azonosították az elkövetőt, aki még aznap éjszaka kézre is került. Az ak- cióban részt vevő két rendőrt elimerésben és pénzjutalomban részesítették, dr. Scher József városi rendőrkapitány Stangl Imrével egyetemben a tapolcai kapitányság állománya előtt külön gratulált két kollégájának. Tapolca (szij) - Köszö- netet mondott a gyors és eredményes beavatkozásért a MáV nevében Stangl Imre vasútbiztonsági vezető tegnapelőtt a tapolcai kapitányság dolgozóinak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!