Rendőrségi

2010.03.31. 12:35

Önrablással akarta fedezni a hiányt egy pultos Székesfehérváron - Sörösüveggel vágatta magát fejbe

Székesfehérvár - Rablás miatt kért segítséget egy székesfehérvári söröző tulajdonosa, ám az eset felderítése kapcsán kiderült: a pultos a kasszában lévő hiányt próbálta önrablással fedezni.

Kiss Nikolett

Kedden éjjel tíz óra után egy fehérvári söröző tulajdonosa kért rablás miatt segítséget. A bejelentő elmondta: pultosként dolgozó barátnője értesítette, hogy röviddel a bejelentése előtt egy ismeretlen ment be a sörözőbe, leütötte és elvitte a kasszából a pénzt. A szemle során több nyomot rögzítettek a technikusok.

A sértettet eközben a rendőrkapitányságon tanúként hallgatták ki a nyomozók. A kihallgatás során a nő hirtelen megváltoztatta a vallomását. Bevallotta, hogy a hiányzó összeget ő vette ki a kasszából az elmúlt néhány napban és eljátszotta a játékgépen. A hiány fedezésére találta ki egy társával, hogy megrendezik a rablást, és a nagyobb hihetőség kedvéért a társa fejbe vágta egy sörösüveggel  - írta a Fejér Megyei Hírlap.

A nőt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók a sikkasztás vétség miatt megindított büntetőeljárásban - közölte R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!