Rendőrségi

2011.07.22. 14:50

Előzetesben a gyermekeit megmérgező nő

Kiengedték a kórházból és a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a 47 éves asszonyt, aki gyógyszerrel megmérgezte három gyermekét hétfőn Baján; a gyerekek közül egy 10 éves kislány meghalt - közölte a rendőrség.

MTI

   
A gyanúsítottként kihallgatott nő beismerte a bűncselekmény elkövetését - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
   
Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy hozzátette: a két életben maradt, megmérgezett gyereket megfigyelésre még kórházban tartják.
   
Egy 48 éves bajai férfi hétfőn jelentette be a rendőrségen, hogy a munkából hazaérkezve a Bajához tartozó Mártonszálláson lévő lakóházukban holtan találta 10 éves lánygyermekét. A lakásban megmérgezve találta a 11 éves és a 8 éves fiút, valamint az édesanyát is.
  
 A két fiút és az asszonyt kórházba szállították, ahol a nőt napokig nem tudták kihallgatni. 
  
 A rendőrség az ügyben nyomozást indított több emberen, tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés bűntett kísérletének gyanúja miatt.


OLDALTÖRÉS: Egy anya gyógyszerrel megmérgezte három gyermekét Baján



Egy anya gyógyszerrel megmérgezte három gyermekét Baján



Egy anya gyógyszerrel megmérgezte három gyermekét Baján



Egy anya gyógyszerrel megmérgezte három gyermekét Baján

 Egy 10 éves kislány meghalt két testvérét kórházba szállították, mert édesanyjuk gyógyszereket adott be nekik majd ő is gyógyszereket vett be hétfőn Baján - közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.

 Egy 48 éves bajai férfi hétfőn tett bejelentést a rendőrségen, mely szerint munkából hazaérkezve Baja-Martonszállás külterületén lévő lakóházukba holtan találta 10 éves kislányát - áll a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.
   
A rendőrség megállapította, hogy a lakásban tartózkodó 47 éves édesanya különböző gyógyszereket adott 11 éves és 8 éves fiának, valamint 10 éves kislányának, majd ő is gyógyszereket vett be.
   
A rendőrség a kislány halálának körülményeit igazságügyi szakértők bevonásával vizsgálja, a fiúgyermekeket és az édesanyát a mentők kórházba szállították. Az anya nincs kihallgatható állapotban. A rendőrségi tájékoztatás szerint a két fiúnak a kórházban kimosták a gyomrát, már csak megfigyelésre tartják bent őket. 
  
  A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya indított nyomozást több emberen, tizennegyedik életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés bűntett kísérlet gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen - áll a rendőrség közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!