Rendőrségi

2011.07.20. 08:34

Traktor ment át egy férfin Biharnagybajomban

Súlyosan megsérült egy férfi, amikor áthajtott rajta egy traktor szerda délelőtt a hajdú-bihari Biharnagybajomban - közölte a debreceni mentőszolgálat mentésvezetője az MTI-vel.

MTI

Vezendi Jánosné rendőr őrnagy elmondta: a Sárrétudvari felől Biharnagybajomba tartó traktor pótkocsiján nagyméretű szalmabálákat szállítottak, két rakodómunkás pedig a traktort a pótkocsival összekötő rúdon utazott.    

Amikor a két férfi észrevette, hogy az úton rendőrségi gépkocsi közeledik - tudva azt, hogy szabálytalanul utaznak -, menet közben leugrottak a pótkocsi rúdjáról. Egyikük olyan szerencsétlenül esett, hogy átment rajta a pótkocsi egyik kereke - ismertette a szóvivő.

Morvai Imre, a debreceni mentőszolgálat mentésvezetője az MTI-nek elmondta: a férfit - aki súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett - mentőhelikopterrel szállították a debreceni Kenézy Gyula kórház baleseti sebészetére.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!