Rendőrségi

2011.11.24. 13:52

Rádőlt a szekrény a diákokra: hárman kórházban

Hárman még kórházban vannak a hét gyerek közül, akikre rádőlt egy szekrény szerdán Budapesten - tudta meg az MTI Hírcentrum a fővárosi Heim Pál Gyermekkórház illetékesétől.

MTI

Az MR1-Kossuth Rádió Déli Krónikájában csütörtökön elhangzott, hogy négy diákot már szerdán hazaengedtek. Két lány azonban a fejét, egy fiú pedig a hátát és a hasát fájlalta, így őket további vizsgálatokra bent tartották a kórházban. 
Az MTI információi szerint a baleset a Janikovszky Éva Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Üllői úti tagintézményében történt szerdán, a 10-11 éves gyerekek többsége zúzódásokat szerzett.  
A baleset körülményeit igazságügyi szakértő vizsgálja, Kovács Róbert kerületi polgármester pedig elrendelte, hogy vizsgálják meg az összes beépített szekrényt a kőbányai iskolákban.


Szekrény dőlt a diákokra egy iskolában - szerdai hírünk

Rádőlt a szekrény hét diákra szerdán egy kőbányai iskolában - közölte Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője szerint ugyan nincsen súlyos sérült a gyermekek között, de két lányt és egy fiút még meg kell vizsgálni, hogy nincsenek-e belső sérüléseik.

A gyermekek többsége zúzódásokat szerzett a balesetben. A 10-11 éves sérülteket három mentőautóval a Bethesda és a Heim Pál kórházba szállították.
Sass Oszkár a BRFK sajtóügyeletese korábban, az elsődleges információk alapján még 6 könnyű és egy súlyos sérültről tudott. A helyszíni szemle még folyamatban van - tette hozzá.

Az MTI információi szerint a baleset a Janikovszky Éva Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Üllői úti tagintézményében történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!