Rendőrségi

2011.12.15. 14:28

Két gyalogosgázolás 24 óra alatt

Gyalogost gázoltak Balatonfüreden és Veszprémben is 24 óra leforgása alatt. Mindkét esetben a figyelmetlenség okozta a balesetet.

Napló Online

Szerdán reggel Balatonfüred belterületén egy 57 éves nőt sodort el egy 48 éves sofőr autójával, aki rögtön a hölgy segítségére sietett. A kezét és lábát fájlaló gyalogoshoz mentő érkezett - a kórház tájékoztatása szerint súlyos sérülésekkel kezelik. A Balatonfüredi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indított eljárást.

Veszprémben szintén gyalogosgázolás történt szerdán délután, a a Cholnoky út körforgalmi kereszteződésében. Egy 72 éves asszonyt a gyalogátkelőhelyen gázoltak el, súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az eset kapcsán a Veszprémi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt nyomozást rendelt el, a gépjármű 66 éves sofőrjét gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!