Rendőrségi

2012.01.29. 13:03

Súlyos baleset a 81-esen: Roncsba szorult embereket mentettek

Súlyos balesethez riasztották a tűzoltókat a 81-es főút Fejér megyei szakaszára vasárnap késő délelőtt - közölte az fmh.hu-val a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Napló Online

Mór és Mór-Felsődobos között egy szlovák rendszámú Ford Escort és egy Renault Mégane ütközött. Mindkét személygépkocsi az út menti árokban állt meg, a Renault fejtetőre borult. A káresethez a székesfehérvári hivatásos, valamint a móri és a kisbéri önkormányzati tűzoltók vonultak. A balesetben összesen hat személy sérült meg, az elsődleges adatok alapján ketten súlyos, életveszélyes, négyen könnyebb sérüléseket szenvedtek.

A Fordból két sérültet a móri és a kisbéri tűzoltók szabadítottak ki a roncsok közül. A baleset helyszínére két mentőhelikopter is érkezett, az egyik súlyos, életveszélyes sérültet mentőhelikopterrel szállították kórházba. A felborult Renault-t a tűzoltók állították kerekeire, majd áramtalanították a járművet. A mentés és a rendőrségi helyszínelés idején teljes útzár volt a 81-es főút ezen szakaszán.



További fotók az fmh.hu-ra kattintva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!