Rendőrségi

2012.03.08. 18:34

Őrizetben a bántalmazó

Többször bántalmazta már családját az a zirci férfi, akit a bejelentést követően kedden vett őrizetve a Veszprémi Rendőrkapitányság.

Napló Online

Kiskorú veszélyeztetése miatt került őrizetbe az a zirci férfi, akinek agresszív magatartása elől élettársa a szomszédba menekült segítségért. A hölgy elmondta, hogy körülbelül egy éve romlott meg a kapcsolata élettársával, azóta rendszeresek voltak a veszekedések. Tavaly  ősszel a férfi már megfenyegette a családot, hogy megöli őket, ekkor a közösen nevelt 12 éves fiú gyermek állt kettejük közzé, megakadályozva a tettlegességet. A férfi azonban – hangsúlyozva, hogy ki az úr a házban - a fiút úgy arcon ütötte, hogy felrepedt a szemhéja.

A hangos szavak és fenyegetőzések sora ekkor még nem zárult le. Március 05-én este a 12 éves fiúval kiabált, majd egy telefonzsinórral bántalmazta, melynek során 8 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek. Másnap este ismét fenyegetőzött a férfi, kezét élettársa irányába ütésre emelte. A bántalmazástól csak az tartotta vissza, hogy a hölgy kezében tartotta 8 hónapos közös gyermeküket. Ezután menekült át gyermekeivel a szomszédba segítséget kérni, amelyet követően a rendőrség is azonnal a helyszínre érkezett.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a 31 éves zirci férfit őrizetbe vette, s ellen kiskorú veszélyeztetése miatt indított büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!