Rendőrségi

2012.05.03. 16:53

Cigizés közben benzint locsoltak - súlyosan megégtek

Somlószőlős - Két közmunkás szenvedett súlyos égési sérüléseket csütörtökön a kora délutáni órákban, tudtuk meg az Országos Mentőszolgálat Közép-dunántúli regionális orvos igazgatójától.

MTI

Mint dr. Czirner József elmondta, egy középkorú férfi testének 25 százalékán szerzett másod ,- és harmadfokú, egy középkorú nő pedig testének 10 százalékán másodfokú égési sérüléseket. A sérültek ellátását a tüskevári és az ajkai mentőegységek kezdték meg, majd mentőhelikopterrel a győri kórház égésplasztikai osztályára szállították őket.

Mint a főorvos elmondta, a sérülések súlyosak de nem életveszélyesek. Néhány napon belül derül majd ki, hogy milyen utókezelésekre, esetlegesen plasztikai műtétekre lesz szükség.

Kerestük a község polgármesterét, hogy a részletekről kérdezzük, de telefonján csak üzenetet tudtunk hagyni. Az MTI értesülései szerint a két személy akkor égett meg, amikor fűnyírás közben egyik gépből a másikba üzemanyagot akartak áttölteni égő cigaretta mellett.

A címoldali fotó csak illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!