Rendőrségi

2012.10.09. 10:13

Devecseriek buktak le Zalában gyanús motorokkal

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai orgazdaság gyanúja miatt lefoglalták azt a Fiat Ducatoban szállított két robogót, amelyek a teskándi körzeti megbízottnak lettek gyanúsak, miután azok eredetét nem tudták igazolni egy közúti ellenőrzés során a tehergépkocsi utasai. Az ügyben két devecseri nőt gyanúsítottként hallgattak ki a zalai nyomozók.

Napló Online

A helyi körzeti megbízott a Zala megyei Teskándon állított meg 2012. október 8-án, az esti órákban egy számára ismeretlen Fiat Ducato típusú tehergépkocsit, melyben két devecseri nő és egy devecseri férfi utazott. A raktérben egy rendszám nélküli és egy olasz hatósági jelzéssel ellátott robogót szállítottak, melyek tulajdonjogát, illetve származását igazolni nem tudták, azzal kapcsolatosan zavaros történetet adtak elő.

A kormányzárral lezárt motorokhoz indítókulccsal sem rendelkeztek, továbbá a bűncselekmény elkövetésének gyanúját erősítette, hogy a járművek mellől csavarhúzók, kesztyűk, és egy GPS készülék, valamint a kesztyűtartóból egy autósrádió is előkerült, melyeket a rendőrség a robogókkal együtt lefoglalt.

Az ügyben a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon nagyobb értékre elkövetett orgazdaság elkövetése miatt indult büntetőeljárás, melyben a két nőt gyanúsítottként, az őket kísérő férfit pedig tanúként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!