Rendőrségi

2012.10.08. 07:43

Üldözés után fogták el az ereszcsatorna-tolvajokat

Üldözőbe vették és perceken belül elfogták a fémtolvajokat azok a veszprémi járőrök, akik 7-én este 10 órakor szolgálatellátásuk során észlelték a bűncselekmény elkövetését.

Napló Online

Az este során már bejelentés is érkezett a rendőrségre, hogy két férfi az egyik veszprémi épület csatornáját feszegette, majd a helyszínről gyalogosan távoztak. Rövid időn belül egy másik helyszínen is az eresz lefeszítésébe kezdtek, ezt azonban már az őket kereső rendőrök is észlelték. Miután a tolvajokat felszólították, hogy igazolják magukat, a két személy menekülni kezdett. A szerencse azonban nem szegődött melléjük, ugyanis a járőrök a nyomukba eredtek és néhány perc múlva már a férfiak elszámoltatása kezdődhetett meg.

 Elfogásukat követően a náluk lévő zsákból több csatornadarab is előkerült, amelyek bűncselekmény elkövetéséből származtak. Mindkét személyt elfogták és a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították. Itt gyanúsítotti kihallgatásuk megtörtént, ellenük a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán lopás bűncselekménye miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!