Rendőrségi

2014.02.21. 12:55

Betonvasat loptak, majd menekülés közben defektet kaptak

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park őrei próbálták először megállítani azt a gépjárművet, amelyben három férfi utazott, és épp vasanyagot próbáltak ellopni.

A nemzeti park munkatársai értesítették a rendőrséget 2014. február 20-án a kora délutáni órákban, hogy egy gyanús járművet szándékoztak megállítani és ellenőrizni. Az ellenőrzésre azért volt indokolt, mivel olyan információk birtokába jutottak, hogy egy badacsonyi átépítés alatt lévő ingatlan területéről vasat tulajdonítottak el.  A nemzeti park őrei követték a láthatóan nagy teherrel megrakott autót.

(Fotó: rendőrség)

A gépkocsi Zánka külterületén defektet kapott. Itt igazoltatták az autóban tartózkodó 3 személyt a rendőrök.  A három férfi – K.  Árpád 58 éves csurgói, P. Norbert 20 éves csurgói, M. Martin 47 éves nagykanizsai lakosok – a gépkocsiban talált több mint 2000 kg betonvas eredetéről nem tudtak hitelt érdemlő magyarázattal szolgálni.A járműben utazókat előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra és ellenük lopás bűntette miatt eljárást indítottak, amelyet nagyobb értékre követtek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!