Rendőrségi

2014.04.18. 17:45

Segítsen a lakosság a megelőzésben!

Hajmáskér - Közbiztonsági és bűnmegelőzési együttműködési megállapodást kötött a település önkormányzata és a Veszprémi Rendőrkapitányság.

Kovács Erika

Az erről szóló dokumentumot dr. Ipsits Csaba alezredes, városi rendőrkapitány és Köbli Miklós polgármester szerdán írta alá. A felek kijelentették: sokkal hatékonyabb a bűnmegelőzés, ha nem a rendőr mondja meg, mi az adott településen a probléma, hanem fordítva történik: a lakók jelzik, milyen gondokkal küszködnek, és mihez kérnek segítséget. Hajmáskéren különösen a Jókai lakótelepre, az illegális motorozókra, a szemetelésre és a szórakozóhelyek körüli rendzavarásra érdemes figyelni. Ezért a rendőrség az önkormányzattal rendszeresen megbeszéli a történteket, kijelöli a teendőket.

Köbli Miklós és Dr. Ipsits Csaba a megállapodás aláírása után (Fotó: Zwicker Tamás)

A biztonságot Hajmáskéren immár megduplázott létszámmal hat körzeti megbízott szolgálja, akik külön irodával, járőrautóval és terepjáróval rendelkeznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!