Rendőrségi

2014.08.31. 07:20

Vadászpuskára cserélte motorkerékpárját

Vadászpuskára cserélte motorkerékpárját az a 62 éves nemesgulácsi férfi, aki később feljelentette ismerősét, hogy nem adta neki vissza a járművet.

S. I. 2014. február 19-én tett feljelentést egyik ismerőse ellen, mivel motorkerékpárját azzal a szándékkal adta át neki, hogy értékesítse, ám ő sem a járművet nem szolgáltatta vissza, sem pedig annak vételárát nem adta át.

A nyomozás során olyan adatok kerültek a rendőrség birtokába, melyek alapján a bejelentő lakásán is házkutatást tartottak. A lakásban a rendőrök egy dupla csövű sörétes vadászpuskát találtak.

A férfi kihallgatásakor elismerte, hogy a fegyverért cserébe adta oda ismerősének a motorkerékpárt, aki azt állította, egy osztrák állampolgár szeretné azt megvásárolni.

A 62 éves S. I. ellen lőfegyverrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult, melyet  a Tapolcai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelés kezdeményezésével fejezett be. Az ügyben keletkezett iratokat a Tapolcai Járási Ügyészségnek küldték meg.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!