Rendőrségi

2015.02.16. 15:35

Agancsokat akart lopni, tetten érték az erdőben

Knofloch János rendőr főtörzsőrmester, körzeti megbízott fogott el egy férfit, aki elhullajtott agancsokat kísérelt meg eltulajdonítani egy Hárskút melletti erdőterületről.

A rendelkezésre álló adatok alapján a körzeti megbízott egy Hárskút és Lókút települések között található erdőterületen igazoltatta 2015. február 14-én kora délután a 28 éves K. K. hárskúti lakost. A férfi az őt elszámoltató rendőrnek bevallotta, hogy két elhullajtott szarvasagancsot gyűjtött engedély nélkül az erdőben, azzal a céllal, hogy azokat majd hazavigye. K. K. a félretett agancsokat át is adta az intézkedés során, így a lopási kár már a helyszínen megtérült. Az elsődleges vélemény alapján az elvinni szándékozott, körülbelül 6 kilogramm súlyú agancsok értéke az ötvenezer forintot nem haladja meg, ezért az ügyben lopással megvalósított tulajdon elleni szabálysértés miatt tett feljelentést a körzeti megbízott a hárskúti férfival szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!