Rendőrségi

2015.05.24. 08:08

Lezárt ügy: szidalmazta az intézkedő rendőröket

Bíróság elé állítási javaslattal zárta le a nyomozást a Pápai Rendőrkapitányság egy húszéves férfi ellen, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. március 9-én a pápai buszpályaudvaron szidalmazta a vele szemben intézkedő rendőröket.

A rendelkezésre álló adatok szerint K. László a buszpályaudvaron szóváltásba keveredett az egyik autóbusz vezetőjével, aki agresszív viselkedése miatt nem engedte felszállni a járműre. A sofőr rendőri segítséget kért, a helyszínre kiérkező járőrök felszólították K. Lászlót a jogsértő magatartás abbahagyására. A rendőri intézkedés alatt a férfi az egyenruhásokkal szemben többször a becsület csorbítására alkalmas kifejezéseket használt.

A fiatalember ellen becsületsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást az eljáró hatóság a napokban befejezte, és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Pápai Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!