Rendőrségi

2015.08.05. 11:45

Öt éve érte a végzetes lövés

Megemlékezést tartott a Balatonalmádi Rendőrkapitányság a szolgálatteljesítés közben öt éve bűncselekmény áldozatává vált Gamauf János rendőr főtörzsőrmester halálának évfordulóján.

Augusztus 4. gyásznap a Balatonalmádi Rendőrkapitányság életében. Öt éve ezen a napon érte a halálos lövés a szolgálatot teljesítő Gamauf János rendőr főtörzsőrmestert. A sötétben megbúvó fiatal férfi az ott intézkedő rendőrre és az ellenőrzött gépkocsira adott le több lövést. A rendőr törzsőrmester és a személyautó egyik utasa a lövések következtében a helyszínen életét vesztette.

A balatonalmádi rendőrök minden évben ezen a napon leróják kegyeletüket egykori kollégájuk nyugvóhelyénél. A síremléknél 2015. augusztus 4-én a rendőrség kötelékébe tartozó volt munkatársak a családtagokkal együtt helyezték el a megemlékezés virágait, majd az alsóörsi emlékműnél néma fejhatással és gyertyagyújtással emlékeztek a tragikus eseményre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!