Rendőrségi

2015.08.11. 19:23

Súlyos baleset Veszprémben, két autó ütközött, hatan megsérültek

Veszprém - Ketten súlyosan, négyen könnyebben megsérültek, amikor két személygépkocsi ütközött össze a nagy Tescónál kedden este – tudtuk meg.

Kovács Erika

Információnk szerint egyik jármű román rendszámú. A mentők nagy erőkkel dolgoznak a helyszínen.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a két személygépkocsi frontálisan ütközött a 82-es főút 1. kilométerszelvényében, a felüljáró és a körforgalom között. A baleseti helyszínelés teljes útlezárás mellett folyik.

Frissítés:

Újraélesztettek egy nőt a balesetnél

Egy középkorú nőt újraélesztettek a baleset helyszínén, mellette zokogó-aggódó kislánya szorított neki a mentőautó közelében a kedd esti balesetnél, ami a „nagy Tescónál” történt. Úgy tudjuk, egy román rendszámú Volkswagen és egy magyar rendszámú Audi személygépkocsi haladt egymás melletti sávban a bevásárlóközpont melletti körforgalomtól Veszprém irányába, amikor a Volkswagen vezetője hirtelen meggondolta magát és meg akart fordulni a dupla záróvonalon keresztül, vissza a körfogalom felé. Ekkor csapódott neki az Audinak. Mindkettő jármű az árokban kötött ki, és nagyon összetört, főleg a járművek eleje.

A balesetben az életveszélyesen megsérült nőn kívül még egy súlyos sérültet, egy középkorú férfit vittek a megyei kórházba, ő úgy tudjuk az Audiban ült, rajtuk kívül összesen négyen szenvedtek könnyebb sérüléseket.  A rendőrök a forgalmat a város irányába terelik. A veszprémi tűzoltók tartózkodnak a helyszínen.

22 óra 55 perckor befejeződött a baleseti helyszínelés Veszprémben, a 82-es főút 1. kilométerszelvényében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!