Rendőrségi

2015.09.02. 12:22

Kalapáccsal verekedett egy férfi egy veszprémi műhelyben (frissítve)

Veszprém - Ketten is megsérültek, amikor egy dühöngő férfi nekik rontott egy veszprémi műhelyben szerda kora délután, úgy tudjuk, köztük egy tanulónak is.

Kovács Erika

Őt magát is elvitték a mentők a kórház sürgősségi osztályára, állítólag pszichés beteg. Példátlan, ami történt – mondták a környékbeliek nevük mellőzésével.

Információnk szerint a Dózsa György Általános Iskolával szemben levő házban egy fiatalember vette észre, hogy autóját egy rövidnadrágos férfi, akinek felsőteste ürülékkel volt összekenve, a kezében tartott méretes kővel akarta megkarcolni. A férfi nem tudta egyedül megakadályozni ezt, ezért a mellette levő házból hívott segítséget. Erre az ismeretlen elment, egy közeli műhelyben a nyitott ajtón bement, egy kalapácsot felkapott, amivel nekirontott egy fiatal tanulónak, aztán nekiment egy ott dolgozó nőnek. Közben már hívták a mentőt, rendőrséget, akik nagy erőkkel mentek a helyszínre. Állítólag a férfit, aki bemenekült a mellékhelyiségbe ártalmatlanítani kellett, azt mondták az emberek, „lefújták valamivel”, utána tudták csak megbilincselni.

A verekedést Gaál Csaba, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője megerősítette. Részletekről későbbre ígért tájékoztatást.

Csermák József, a megyei mentőszolgálat mentésvezetője azt mondta, egy fiatalembert és egy középkorú nőt szállítottak a helyszínről a veszprémi kórházba, és egy 45 év köri férfit a sürgősségi osztályra vittek.

Meg nem erősített információk alapján az illető pszichés beteg, szakemberek szerint a hozzá hasonlóknak nagyon fontos a pontos és rendszeres gyógyszerszedés, a rendezett életvitel. A kényszer gyógykezelést szakember vizsgálja adott esetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!