Rendőrségi

2016.02.18. 18:59

Fokozott ellenőrzés Küngös környékén

Fokozott ellenőrzés keretében szervezett közlekedésbiztonsági akciót Küngös és környékére a Balatonkenesei Rendőrőrs szolgálatos állománya.

Heffler Péter

A Reflektor akcióban egy adott települést és környékét ellenőrzik azonos időpontban nagyobb rendőri erő bevetésével, tudatta a Naplóval Stanka Mária rendőr őrnagy, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója. Február 11-én este Küngösön és a települést érintő ki- és bevezető útvonalak ellenőrzésében hét rendőr és két polgárőr vett részt. Ez idő alatt három kerékpárost figyelmeztettek, mert kivilágítatlan járművel és láthatósági mellény nélkül közlekedtek lakott területen kívül, továbbá öt helyszíni bírságot szabtak ki hiányos iratok és kisebb közlekedési szabálysértések miatt, valamint öt közigazgatási bírságot, mert a gépjárművezető nem használta a biztonsági övet. Az Országos Rendőr-főkapitányság által március 31-éig elrendelt fokozott ellenőrzés idején az ország bármely pontján várhatók hasonló közúti ellenőrzések.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!