Rendőrségi

2016.02.14. 11:48

Gyerekek loptak a boltból (videóval)

Kiskorúak loptak a minap egy pápai élelmiszerüzletből, az esetről videófelvétel is készült – tudtuk meg.

Kovács Erika

Molnár Ákos a bolt tulajdonosa elmondta, egy öttagú, tudomása szerint rokonokból álló társaság jött vásárolni hozzá a napokban, köztük két tíz év alatti gyerek. Hozzátette, a két gyerek néhány szelet csokoládét tett a ruhája alá, majd egy dobozzal is kivittek az üzletből, és mindemellett zöldséget. Molnár Ákos utalt rá, hogy többen vásároltak a boltban, így azonnal nem vette észre az esetet, ami akkor tudódott ki, amikor a gyerekek egyik rokona tíz perc múlva visszajött hozzá, és elmondta, otthon vette észre, hogy mit vittek el a boltból a gyerekek anélkül, hogy fizettek volna. Ezután nézték vissza a kamera felvételét, amikor bebizonyosodott az eset.

Molnár Ákos felidézte, aztán jöttek a szülők is, és jelezték, hogy fizetni fognak, de miután ezt később sem történt meg, így ismeretlen tettes ellen feljelentést tett a rendőrségen. Hozzáfűzte, aztán egy rokon végül rendezte a számlát nála. A bolt tulajdonosa azt mondta, nem véletlenül szereltetett fel kamerát, mert  a mostanihoz hasonló esetek sajnos gyakoriak nála.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!