Rendőrségi

2016.05.12. 14:25

Két garázdaság, egy sértett

Először a családfő bántalmazta a sértettet, majd a felesége.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 27 éves borszörcsöki O. L. megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. május 11-én 13 óra 45 perc körül a borszörcsöki temetőnél előzetes szóváltást követően bántalmazott egy helyi férfit. Ennek során a gyanúsított több alkalommal ököllel arcon ütötte a sértettet. A rendőrök elfogták, majd a Devecseri Rendőrőrsre előállították a férfit és gyanúsítottként hallgatták ki. Amíg a férfit kihallgatták, a felesége, O.-né K. L. az egyik helyi bolt előtt egy partvis fa nyelével egy alkalommal fejbe ütötte a sértettet.

Fotó: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A devecseri járőrök a 32 éves borszörcsöki asszonyt is elfogták és előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A beszerzett adatok alapján a sértett könnyű sérüléseket szenvedett a bántalmazások következtében.

O. L. ellen garázdaság vétség, míg a 32 éves asszonnyal szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás a Devecseri Rendőrőrsön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!