Rendőrségi

2016.11.29. 09:37

Betörte egy belvárosi üzlet kirakatát, egy órán belül elfogták

Egy órán belül elfogták a helyi rendőrkapitányság egyenruhásai azt a férfit, aki ököllel betörte egy pápai belvárosi üzlet kirakatát.

Polgár Bettina

A szolgálatot teljesítő rendőröket november 27-én éjjeli 3 óra 10 perc körül értesítette két járókelő, hogy pár perccel korábban egy ismeretlen férfi betörte a belváros egyik üzletének kirakatát.

fotó: rendőrség

Fél óra múlva Pölöskei Miklós rendőr főtörzsőrmester és Szabó Attila rendőr törzsőrmester Pápa egyik utcájában igazoltatott egy 37 éves farkaslyuki lakost, akinek egyik kézfején friss sérülést láttak. Az egyenruhások a férfit ellátás céljából a helyi egészségügyi intézetbe szállították, ezt követően pedig előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Az elkövető tettével több százezer forintos kárt okozott a belvárosi üzletnek. A farkaslyuki gyanúsított ellen rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai.

A Napló információi szerint a megrongált kirakat a város kedvelt, forgalmas sétálóutcáján található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!