Rendőrségi

2017.04.11. 20:24

Balesetek, ittas sofőrök és tolvajok az elmúlt 24 mérlege

Megyei körkép – Az április 10. és 11. között eltelt 24 órában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök egy súlyos személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetben intézkedtek.

Napló-információ

Ezen túl három főt fogtak el, két személyt ittas vezetésen, további egy főt lopáson értek. Hat személyt állítottak elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, biztonsági intézkedésre pedig egy esetben került sor, tudtuk meg Orosz Katalin rendőr őrnagytól, a VMRFK szóvivőjétől.

Egy férfi autójával Veszprémben egy üzlet udvaráról jobbra, a Házgyári útra akart kanyarodni, mikor összeütközött a neki balról érkező, a Kistó utca irányába haladó gépjárművel. A baleset során személyi sérülés nem történt.

Egy nap alatt több baleset is történt megyénkben. A közúti közlekedés során ne feledkezzünk meg a fokozott óvatosságról és a szükséges óvintézkedésekről Fotó: VMRFK

Nemesgörzsönyben egy segédmotoros kerékpárral közlekedő helyi lakos eddig tisztázatlan körülmények között elesett és súlyos sérülést szenvedett hétfő este. Várpalota külterületén hétfő délután a Bántai úton közlekedő Transporter előzésébe kezdett egy Citroen típusú tehergépkocsi, ennek során a járművek érintőlegesen összeütköztek. A balesetben a sofőrök nem sérültek meg.

Egy nap alatt több baleset is történt megyénkben. A közúti közlekedés során ne feledkezzünk meg a fokozott óvatosságról és a szükséges óvintézkedésekről Fotó: VMRFK

Balatonalmádi belterületén egy segédmotoros kerékpárral közlekedő helyi férfit, nem sokkal később Balatonkenesén egy személygépjármű vezetőjét vonták intézkedés alá az egyenruhások április 10-én. Mindkét sofőrrel szemben pozitív értéket mutatott az alkoholszonda. A motorossal szemben a mért értéknek megfelelően közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök, az autót vezető férfi ellen büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!