Rendőrségi

2015.02.27. 10:57

Autók ütköztek Tapolcafőnél - Katonai kisbusz és focisták a balesetben (frissítve)

Baleset történt Pápa-Tapolcafő közelében pénteken, röviddel déli 12 óra előtt. A balesetben egy jármű, amely a Lombard Pápa focistáit szállította, totálkárosra törött.

Polgár Tibor

Jelenlegi információk szerint egy katonai járműoszlopot szabálytalanul előzőtt egy személygépkocsi a 83-as úton, Pápa-Tapolcafő és Bakonyjákó között, pénteken, déltájban. A szemből érkező jármű vezetője, hogy elkerülje az ütközést, hirtelen fékezésre kényszerült, és a mögötte haladó  gépkocsi nekiütközött. Az ütközésben az egyik jármű megpördült és az egyik autóbusznak csapódott. A buszban senki nem sérült meg - tudtuk  meg a megyei rendőr-főkapitányságtól.

A mentési és helyszínelési munkák 14 óra 50 perckor fejeződtek be a 83-as számú főúton, a 18-as kilométerszelvényben.A főút ismét mindkét irányból zavartalanul használható.

Vétlen Lombard-focisták autója kötött ki az árokban

A Lombard Pápa labdarúgócsapatának játékosai voltak a Tapolcafő környéki közúti baleset vétlen szenvedő felei - tudtuk meg Szemán György klubigazgatótól. Tájékoztatása szerint a futballistákat szállító személygépkocsi hirtelen fékezésre kényszerült a 83-as úton, mert egy szembejövő külföldi kisbusz szabálytalan előzésbe kezdett. Ennek következtében a lombardosok autójának nekiment egy mögötte haladó személygépkocsi, a focisták járműve pedig az árokban kötött ki és totálkárosra tört. A labdarúgók (Mouhamadou Seye, Ahodikpe Euloge és Yannick Mbengono) nem sérültek meg a balesetben. A Lombard Pápa egyébként szombaton 16 órától Kecskeméten kezdi meg a tavaszi szereplését az NB I-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!